Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
Nieuwste blog - Barend en Diny Bloem

Nieuwste blog

Week 6 (17 november-23 november)

vrijdag, 25 november 2022 11:18:00

Op donderdag maakte ik aan het eind van de middag de oversteek naar Albina (Suriname). Na de Bijbelstudie in de gemeente “Nieuw Leven” was er als afscheid een gezamenlijke maaltijd. Vrijdagmorgen vroeg vertrok ik naar Paramaribo. Ik huurde daar een auto zodat ik mij de komende dagen makkelijk kon verplaatsen. Ik meldde me bij de “Stichting In de Ruimte” waar ik te gast was bij de familie Tanck. Het was goed om daar te zijn en om de avondsluitingen te mogen verzorgen bij de bewoners. Op zaterdagmorgen ging ik naar zuster Banwari. Sinds mijn eerste bezoek aan Suriname (1980!) hebben wij als gezin en ik vaak alleen met veel dankbaarheid gebruik mogen maken van haar gastvrijheid. Helaas laat haar gezondheid het nu niet meer toe. Het was goed om haar te ontmoeten en te zien dat er voor haar wordt gezorgd. Op zondag mocht ik voorgaan in een gemeente. Verder kon ik nog een paar bekenden bezoeken in Paramaribo.

Na een voorspoedige reis kwam ik woensdagmorgen vroeg aan op Schiphol om vervolgens met de trein naar Apeldoorn te reizen, waar ik Diny weer in mijn armen kon sluiten.

Ik kijk terug op een mooie tijd waarin ik voor velen tot zegen mocht zijn en vooral ook zegen heb mogen ontvangen. Heel veel dank voor jullie meeleven en gebed.

Hartelijke groet,

Barend & Diny