Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
Nieuwste blog - Barend en Diny Bloem

Nieuwste blog

Week 1 (18 oktober-21 oktober)

zaterdag, 22 oktober 2022 08:45:00

Frans Weseman bracht me afgelopen dinsdag naar Schiphol, waar ik me om vijf uur in de ochtend meldde voor het inchecken voor de vlucht naar  Suriname. In Suriname wachtte broeder Glenn me op en samen reden we nog bijna 200 km naar Albina. Er was een eenvoudige kamer voor me gereed gemaakt waar ik me vermoeid van de lange reis te ruste kon leggen. In Albina hadden we in de avonden onze eerste Bijbelstudies. Het was goed om elkaar weer te zien!

Vanmorgen ben ik de rivier overgestoken en nu ben ik in Frans Guyana in St.Laurent. Ook daar ben ik goed ontvangen. Nu moet ik voor de komende weken een programma samenstellen. Er zijn vijf zondagen te besteden en dat is helaas niet voldoende om alle gemeentes op de zondagen te bezoeken. Ik hoop in ieder geval een reis naar het binnenland te kunnen maken. Graag voorbede voor een goed planning.

Hartelijke groet,

Barend


Virusvrij.www.avast.com