Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
Nieuwste blog - Barend en Diny Bloem

Nieuwste blog

Week 3 (28 oktober-3 november)

donderdag, 3 november 2022 15:30:00

Afgelopen weekend was ik in Oost Suriname. In de avonden waren er Bijbelstudies in Albina en op zondagmorgen was de wekelijkse dienst. Vrijdag maakte ik een uitstapje naar Moengo, waar ik br. & zr. Petrus en Olivia Pinas bezocht. Petrus wordt regelmatig uitgenodigd als gastspreker in de gemeente te St. Laurent. Met Petrus ging ik naar Peto Ondro, een klein dorpje buiten Moengo waar een gemeenschap is van voornamelijk boslandcreolen. Op dit dorp is een kleine evangelische gemeente. waar ik ook een paar gelovigen kon begroeten. Helaas heb ik niet de gelegenheid om ook daar in de gemeente te zijn in deze periode. Maandag keerde ik weer terug naar St.Laurent. Afgelopen dinsdag was ik zo’n 60 km buiten St. Laurent voor een bezoek aan families in de omgeving van Mana. Vroeger kwamen enkelen van hen samen in een eenvoudig kerkje. Helaas is daar niet veel meer van over …. Terug in St.Laurent maakte ik een wandeling over het kerkhof. Het was “Allerheiligen”, een mooie gelegenheid om op het kerkhof enkelen te ontmoeten en een gesprek aan te gaan.

Vandaag (3 november) vertrek ik naar Cayenne (250km) waar ik tot zondag hoop te zijn.

Hartelijke groet,

Barend