Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
Kerst- en nieuwjaarsgroet 2019/2020 - Barend en Diny Bloem

Kerst- en nieuwjaarsgroet 2019/2020

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Apeldoorn, 23 december 2019
 
Lieve vrienden,
 
Wij willen niet achterblijven bij de goede gewoonte om met de kerstdagen en rond de jaarwisseling stil te staan bij gebeurtenissen van het verlopen jaar.
 
Tijdens de jaarwisseling 17/18 waren Diny en ik in het binnenland van Frans-Guyana. Vorig jaar, 18/19 was ik alleen in het binnenland. Dus extra fijn dat we dit jaar als gezin, met kinderen en kleinkinderen een moment samen zullen zijn.
In april/mei was ik een aantal weken in Frans-Guyana en Suriname. Daarna vertrok ik in september voor een periode van tweeënhalve maand. Diny was er in deze periode ook voor drie weken. We zijn dankbaar dat we deze reizen konden maken. 
We waren ook een paar zondagen in Frankrijk en vele keren ergens in Nederland om een gemeente te dienen. We waren velen tot zegen en werden zelf ook gezegend!  
 
We hadden, op verzoek, het voornemen om ons weer voor langere tijd in Frans-Guyana te vestigen ter ondersteuning van de gemeente te St. Laurent in afwachting op een voorgangersechtpaar dat zich voorbereidt om de gemeente ECE in Cayenne en St. Laurent te dienen. Voorwaarde voor onze vestiging is goede huisvesting. Helaas ontbreekt het daar nog aan. We hebben nu besloten om in samenwerking met een aantal broeders van Cayenne de zorg voor de gemeente te St. Laurent te verdelen. Het ziet er naar uit dat ik medio januari 2020 voor maximaal 8 weken naar Frans-Guyana ga.
 
In deze periode van het jaar wordt herdacht dat de Heer Jezus in onze wereld kwam. In de Bijbel kunnen we zijn leven hier op aarde volgen tot en met zijn dood, opstanding en hemelvaart. Er werd een belofte nagelaten:
 

“Jezus, die uit jullie midden in de hemel is opgenomen, zal op dezelfde wijze terugkomen als jullie hem naar de hemel hebben zien gaan.”

(Handelingen 1 vs 11)
 
Tot die tijd blijven wij dienend verwachten!
 
Hartelijke groet,
 
Barend & Diny
 

We wensen jullie mooie kerstdagen en Gods zegen voor 2020

 
  • U zorgt ervoor dat mijn lamp blijft branden; U, HERE, mijn God, bent het Licht in de duisternis.

  • Tu fais briller ma lampe; ô Éternel, mon Dieu, tu illumines mes ténèbres.

  • You are the one who lights my lamp—the Lord my God illumines my darkness.

  • Joe de letti mi lampoe; Masra, mi Gado, meki da doengroe vo mi tron letti.