Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
Nieuwste blog - Barend en Diny Bloem

Nieuwste blog

Week 6 (19 janauari-25 januari 2019)

zaterdag, 26 januari 2019 09:20:00

Het was goed om de laatste zondag in de ECE te St.Laurent te zijn. De leiding en zang van de dienst lag geheel in handen van lokale gelovigen. Zelf mocht ik een laatste keer spreken over “laten wij” uit de brief aan de Hebreen, waarmee werd aangetoond dat het leven van een gelovige gezamenlijk en dynamisch is. Na afloop was er ter gelegenheid van mijn vertrek een maaltijd.

Maandagmiddag stak ik de rivier over naar Albina, waar ik in de avond nog een aantal broeders/zusters kon groeten. Dinsdagmorgen vroeg ging de reis naar Paramaribo. Ook daar kon ik nog een aantal vrienden ontmoeten.

De reis naar huis verliep voorspoedig. Op Schiphol nam ik de trein naar Driebergen-Zeist waar Diny mij met een warme jas stond op te wachten. Het was goed om elkaar weer in de armen te sluiten. We brachten een kort bezoekje aan mijn moeder in Zeist, waarna de reis richting Apeldoorn ging.

Het is goed om weer thuis te zijn. Heel veel dank voor jullie betrokkenheid in gebed en gaven!

Hartelijke groet uit Apeldoorn,

25 januari 2019

Barend