Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
Nieuwste blog - Barend en Diny Bloem

Nieuwste blog

Week 5 (12 januari-18 januari 2019)

vrijdag, 18 januari 2019 15:07:00

Het weekend in Cayenne was goed gevuld. Zaterdagmiddag had ik een gesprek met de oudsten van de ECE, n.a.v. het verzoek om ons weer voor langere tijd te komen vestigen in St.Laurent. Het is de vraag of (na akkoord …) de renovatie van de woning naast de kerk in St.Laurent kan worden gerealiseerd binnen de gestelde termijn van midden 2019.

Zondagmorgen mocht ik voorgaan in de gemeente ECE te Cayenne. Naast de vele nieuwe leden trof ik er ook broeders en zusters van het begin van ons verblijf in Frans Guyana, nu 33 jaar geleden. Mooi om te zien dat een nieuwe generatie het werk heeft voortgezet! ’s Middags was er bij mijn gastgezin een bijeenkomst met ruim 80 gelovigen uit de Hatiaanse gemeenschap. ’s Avonds bezocht ik een paar vrienden van het eerste uur in een nabijgelegen indianendorp.

Nu ben ik weer in St.Laurent, samen met broeder Petrus Pinas uit Moengo. We deden een aantal bezoeken en ontvingen op onze locatie velen voor een gesprek.

A.s. zondag hoop ik in St.Laurent te zijn. Daarna is mijn verblijf hier ten einde en vertrek ik begin volgende week via Albina naar Paramaribo voor de terugreis.

Hartelijke groet,

St.Laurent du Maroni, 18 januari 2019

Barend