Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
Extra bericht m.b.t. Henk Kreuger (2) - Barend en Diny Bloem

Extra bericht m.b.t. Henk Kreuger (2)

St. Laurent, 23 september 2016
 
Broeder Henk is afgelopen nacht door de Heere thuisgehaald.
 
Gisterenavond kwam ik in Albina aan. Te laat om de oversteek te maken naar St.Laurent. Ik had wel telefonisch contact met zuster Jeanne. Haar berichten waren hoopgevend. Echter om 03.00u (plaatselijke tijd) werd ik gebeld met de mededeling dat broeder Henk was overleden.
 
Henk getuigde op zijn eigen wijze van zijn Heer en Heiland. We hebben Henk gekend als een trouwe, biddende en dienende broeder. Door zijn eenvoud heeft hij vele harten weten te bereiken.
 
Het was de wens van Henk om in Frans Guyana te sterven. Dit was de plek waar hij vele jaren  de Heer trouw heeft mogen dienen. Voor zover nu bekend zal er a.s. maandag een herinneringsdienst zijn waarna de begrafenis in St.Laurent zal plaatsvinden.
 
Hartelijke groet,
 
Barend
 
PS: Henk had wereldwijd vele contacten. Hoewel niet iedereen van onze vrienden Henk hebben gekend, is het voor ons praktisch om het bericht op deze manier te verspreiden zodat zoveel mogelijk van Henk zijn relaties worden geïnformeerd. Voelt u zich vrij om dit bericht door te sturen of om op andere wijze er bekendheid aan te geven.