Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
reis Suriname - Frans Guyana - Barend en Diny Bloem

reis Suriname - Frans Guyana

Laat u leiden door de Geest, …

(Galaten 5 vers 16 NBV)
Apeldoorn, 29 april 2016
 
 
Lieve vrienden,
 
Op maandag 16 mei (2e Pinksterdag) hoop ik weer te vertrekken naar Suriname.
 
Zo kort na Pinksteren is het een mooie gelegenheid om in diverse gemeenschappen aandacht te besteden aan het werk van de Heilige Geest in deze tijd. Ik verwacht dat te mogen doen op verschillende plaatsen in Oost Suriname en in Frans Guyana.
 
De tijd zal te kort zijn om naar het binnenland te gaan. Ik schreef een verslag van mijn laatste bezoek (Zie: Maripasoula/Nv. Wacapo).
Over de nieuwe start van de ECE te St.Laurent gaf ik ook een korte impressie (Zie: Herdenken en vooruitzien).
 
Deze keer zal ik voornamelijk in de omgeving van Albina (Suriname) en St.Laurent (Frans Guyana) verblijven, om in de wijde omtrek diverse gemeenschappen en personen te bezoeken. Ik zie er weer naar uit.
 
De zondag voor mijn terugreis (op maandag 13 juni) word ik verwacht in een gemeente te Paramaribo. Tegen die tijd heeft Diny vakantie. We hopen dan samen naar Zuid Frankrijk te gaan waar we deel zullen nemen aan een vijfdaagse Zendingsconferentie. Op de weg daarnaartoe willen we ook een aantal broeders en zusters bezoeken.
 
Willen jullie met ons bidden voor de leiding van de Heilige Geest, zodat gemeentes versterkt zullen worden en velen, mijzelf incluis, de zegen van de Heer mogen ervaren.
 
Graag ook speciale voorbede voor Diny die, tijdens mijn afwezigheid, naast haar drukke baan ook alleen staat voor de huishoudelijke verplichtingen.
 
We zijn dankbaar voor de gelegenheid die de Heer ons geeft. We weten ons hierin met velen verbonden die dit mede mogelijk maken. Heel veel dank!
 
Hartelijke groet,
 
Barend & Diny