Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
aankondiging reis Barend&Diny - Barend en Diny Bloem

aankondiging reis Barend&Diny

... Waarlijk, mijn ziel, keer u stil tot God,

want van Hem is mijn verwachting;

 waarlijk, Hij is mijn rots en mijn heil, mijn burcht,

ik zal niet wankelen.

Op God rust mijn heil en mijn eer, mijn sterke rots, mijn schuilplaats is in God.

Vertrouwt op Hem te allen tijde, ... 

(Psalm 62 vs 6-9)
 
 
Apeldoorn, 15 oktober 2014
 
 
Lieve vrienden,
 

35 jaar getrouwd

15 Augustus j.l. was het 35 jaar geleden dat Diny en ik ter gelegenheid van ons huwelijk door  Nol Esmeijer werden toegesproken vanuit het hierboven geciteerde bijbelgedeelte. Nu, na 35 jaar kunnen wij er van getuigen dat deze Psalm aan ons vele malen is bevestigd.
 
Ter gelegenheid van ons 35-jarig huwelijk waren we een weekend met onze kinderen en drie aangetrouwden en twee kleindochters in de Belgische Ardennen. We kijken met veel dankbaarheid terug op de zegen die de Here ons heeft gegeven in ons gezin en werk. Voor de toekomst geldt:  "Vertrouwt op Hem, te allen tijde ..."
 
Volgende reis
Ik ben heel dankbaar dat ik de volgende reis naar Suriname en Frans Guyana samen met Diny mag maken. Wij hopen beiden op 11 november te vertrekken. Diny keert op 5 december weer terug en ik verwacht op 31 december weer terug te zijn. Na onze aankomst in Paramaribo zullen we een dag of twee later doorvliegen naar het binnenland om daar in de omgeving van Maripasoula (Frans Guyana) een conferentie bij te wonen. Daarna zullen we via Paramaribo naar Oost Suriname gaan om in Albina de rivier over te steken naar St.Laurent. 
 
Ook nu zullen we weer te gast zijn bij diverse kleine gemeenschappen.  De recente ontwikkelingen met betrekking tot de Église Chrétienne Évangélique te St.Laurent zorgt voor veel onrust en houdt ook ons bezig. Wij vragen ons af in hoeverre wij hierin nog iets kunnen en mogen betekenen. 
We hebben onze komst gemeld en velen zien er naar uit om ons, en met name om ook Diny na een aantal jaren, weer te ontmoeten. 
 
Wij zijn heel dankbaar voor de financiële ondersteuning en stellen voorbede voor de voorbereiding en een goede planning tijdens de reis zeer op prijs.
 
Hartelijke groet,
 
Barend & Diny