Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
Nieuwste blog - Barend en Diny Bloem

Nieuwste blog

Week 8 (12 december tot 15 december)

vrijdag, 18 december 2015 20:35:00

Afgelopen vrijdag kon ik de beloofde laptop aanschaffen voor Petrus Pinas. Petrus heeft een bediening in diverse gemeentes aan Franse zijde van de grensrivier en een laptop zal hem, o.a. voor de studie van de Franse taal, goed van pas komen,

Ik bezocht in Paramaribo nog een aantal vrienden, werd uitgenodigd voor een etentje en deed wat klusjes in en om het huis van mijn gastvrouw. Zondagmorgen had ik nog een spreekbeurt in een gemeente te Paramaribo en zondagavond was ik uitgenodigd voor een kerstbijeenkomst in een Hindoestaanse gemeenschap.

Op maandag kon ik de koffer pakken voor de terugreis naar Nederland. De reis verliep voorspoedig. Het is goed om weer thuis te zijn.

Ik kijk dankbaar terug op een periode waarin ik velen tot zegen mocht zijn en zegen heb mogen ontvangen.

Heel veel dank voor jullie voorbede!

Hartelijke groet,

Barend & Diny