Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
Nieuwste blog - Barend en Diny Bloem

Nieuwste blog

Week 5-8 (11 juni-8 juli)

vrijdag, 8 juli 2016 12:05:00

Mijn vorige blog schreef ik op vrijdag 10 juni. Ik wist toen niet dat ik dezelfde middag nog een begrafenis had van een zuster. Een paar dagen eerder had ik afscheid van haar genomen. Bij de begrafenis ontmoette ik (toch nog!) een aantal gelovigen uit het binnenland.

Na de begrafenis namen we afscheid van onze vrienden in St.Laurent en staken Henri en ik nog eenmaal de rivier over naar Albina. Daar hadden we, naar goed gebruik, een afscheidsavond met de gelovigen met een maaltijd. Zaterdagmorgen vertrokken we richting Paramaribo waar we nog twee nachten te gast waren bij zuster Banwari. Op zondag had ik nog een spreekbeurt en op zondagavond woonden we een dienst bij met hindoestaanse christenen. Door zware regenval moesten we de bezoeken die we voor de maandagochtend hadden gepland annuleren. ’s Middags werden we naar het vliegveld gereden en na een voorspoedige vlucht kwamen we op dinsdagmorgen 14 juni op Schiphol aan waar we door onze echtgenotes werden verwelkomd. We zien terug op een gezegende tijd.

Diny en ik vertrokken zaterdag 18 juni richting Z.-Frankrijk. De eerste week genoten we van het contact met vrienden (contacten uit Frans Guyana) en de uitstapjes die we samen maakten. Van 26 juni tot 2 juli waren we op een zendingsretraite te Chamaloc (dep. Drme). Ook daar hebben we genoten van de contacten, de studies en ontspanning.

 

Nu is het tijd om al de ervaringen van de afgelopen twee maanden te verwerken en om in Nederland de taken weer op te pakken.

 

Heel veel dank voor jullie betrokkenheid, gebed en giften.

 

Hartelijke groet,

 

Barend en Diny