Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
Nieuwste blog - Barend en Diny Bloem

Nieuwste blog

Week 5 (11 juni-17 juni)

vrijdag, 17 juni 2016 15:42:00

Toen ik vorige week vrijdagochtend mijn blog schreef wist ik niet dat ik ‘s middags nog een begrafenis zou hebben. De “oma” uit het dorp waar ik de vorige week over schreef was door de Heer thuisgehaald.

Het vertrek uit St.Laurent werd door de begrafenis wat opgeschoven, maar we kwamen toch nog voor de avond aan in Albina. Ter gelegenheid van het afscheid werd de avond afgesloten met een gezamenlijke maaltijd met de gelovigen. Zaterdagmorgen vertrokken we richting Paramaribo waar we weer gastvrij werden ontvangen door onze gastvrouw.

Voor zondagmorgen had ik nog een spreekbeurt in een gemeente in de stad. Aan het eind van de dag waren we getuigen van Gods werk onder de Hindoestanen. Indrukwekkend!

We hadden voor de maandagochtend nog e.e.a. op het programma staan. Door hevige regenval en veel wateroverlast moesten we hiervan afzien. Aan het begin van de middag namen we afscheid en vertrokken naar het vliegveld. Op dinsdagmorgen werden we op Schiphol verwelkomd door onze beide echtgenotes, Diny en Priscilla.

Het is goed om weer thuis te zijn. We mogen terugkijken op een heel gezegende tijd. We waren tot zegen en zijn gezegend!

Dank voor jullie meeleven, gaven en voorbede.

Barend en Henri

Apeldoorn, 17 juni 2016