Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
Nieuwste blog - Barend en Diny Bloem

Nieuwste blog

Week 3 (9 december - 15 december)

zaterdag, 16 december 2017 10:21:00

Zondag sprak ik in glise Chrtienne Evanglique te St.Laurent. Het deed me goed om broeders en zusters te zien van “het eerste uur” en ook een aantal nieuwe leden.

In St.Laurent en omgeving bezocht ik in de avonduren enkele kleine gemeenschappen. Overdag werd er wat geklust in het huisje waar Henk Kreuger vele jaren woonde. Het staat vlak naast de kerk in het centrum van St.Laurent. Een mooie plek om daar straks een paar dagen samen met Diny te zijn en om mensen te kunnen ontvangen. Er was al heel veel werk verzet door zuster Jeane. Jeane is voor velen een spil in de contacten. Deze week werd ze tragisch getroffen door het overlijden van haar broer en schoonzus bij een verkeersongeval.

Nu ben ik weer in Albina. Gisterenavond zetten we de studie voort m.b.t. relatie & huwelijk. De reputatie die er in het zgn. Westen heerst (ook binnen de kerken) over dit onderwerp maakt mij nederig. We proberen de Bijbelse principes naar boven te krijgen en die op te volgen.

Straks steek ik de rivier over om vanavond een dienst te hebben in de omgeving van St.Laurent. Zondag hoop ik in Moengo te zijn. Vandaar rijd ik door naar Paramaribo. Dinsdag verwacht ik Diny in mijn armen te kunnen sluiten. We zien er naar uit!

Dank voor jullie gebeden!

Hartelijke groet uit Albina,

Barend