Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
Nieuwste blog - Barend en Diny Bloem

Nieuwste blog

Week 3 (28 mei-3 juni)

zaterdag, 4 juni 2016 14:10:00

Een paar hoogtepunten uit de afgelopen week. Vorige week vrijdagavond hadden we de nacht van gebed van Open Doors op het indianendorp Prosperit. In een eenvoudige accommodatie kon ik met mijn laptop en de beamer de beelden van de vervolgde christenen uit diverse landen op een laken projecteren. Zo kwam het allemaal wat dichterbij. Er werd gebeden!

Zondagmorgen had ik de dienst in ECE t St.Laurent. Dit is de gemeente waar ik me vele jaren zorgen om maakte. Ik was blij te zien dat de zaal weer goed gevuld was en dat er een actieve en blije deelname was van de gelovigen. Ik kan de zorg voor deze gemeente nu loslaten. Ik ben dankbaar!

Met Petrus Pinas bezocht ik een aantal gelovigen in de omgeving van St.Laurent. Petrus weet zich geroepen voor Frans Guyana en zoekt de mogelijkheid om zich daar te gaan vestigen.

Ook deze week werden de studies over De Heilige Geest goed gevolgd.

Gisteren was ik in Peto Ondro een klein dorpje nabij het grotere dorp Moengo ongeveer 40 km van Albina. Ook daar was goede belangstelling.

Straks steek ik de rivier weer over om vanavond een dienst te hebben in de nabijheid van St.Laurent.

Er zijn veel gelegenheden om het Woord te spreken en er is grote belangstelling. Er is ook veel verwarring en veel duisternis. Uit het binnenland ontvang ik nog steeds berichten over de geestelijke de strijd. Velen worden bevrijd van gebondenheid!

In de strijd en de overwinning weten we ons verbonden in onze Here Jezus Christus.

Hartelijke groet,

Barend

Albina, 3 juni 2016

PS: Gisteren is Henri geland in Paramaribo. Ik hoop hem zaterdag te ontmoeten.