Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
Nieuwste blog - Barend en Diny Bloem

Nieuwste blog

Week 3 (10 december t/m 16 december)

vrijdag, 16 december 2016 22:40:00

Afgelopen zondag was ik in de ochtend te gast in glise Chrtienne vanglique te St. Laurent. Het doet me goed om te zien dat de gemeente, zich positief ontwikkelt. Terwijl het kerkgebouw wordt gerenoveerd, worden er ook levende stenen toegevoegd voor de bouw van het geestelijk huis. Dit stemt mij tot grote dankbaarheid!

Op zondagmiddag vertrok ik naar Kourou (ruim 200 km ten oosten van St.Laurent). Daar mocht ik in de avond voorgaan in een gemeente waar vele honderden(!) aanwezig waren en geluisterd hebben naar de adventsboodschap: “De Koning komt”. Maandagmorgen ging ik nog ruim 60 km oostelijker naar de hoofdstad Cayenne waar ik een aantal mensen kon bezoeken. Nu ben ik weer een paar dagen in Albina waar in de avonduren de Bijbelstudies zijn in de gemeente “Nieuw Leven”. Het bijzondere in deze gemeente is dat de meerderheid van de leden bestaat uit (jonge) mannen, die hongerig zijn naar het Woord van God. A.s. zondagmorgen hoop ik hier de laatste zondag door te brengen. Voor het zover is steek ik eerst nog een keer de rivier over voor een bijeenkomst in de omgeving van St.Laurent.

Dank voor jullie voorbede!

Hartelijke groet,

Barend