Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
Nieuwste blog - Barend en Diny Bloem

Nieuwste blog

Week 2 (3 december t/m 9 december)

vrijdag, 9 december 2016 15:55:00

Ik kijk terug op een mooie tijd samen met John. Het was een voorrecht om John, in (te) korte tijd, kennis te laten maken met de plaatsen, de mensen en het werk, waar wij nu ruim dertig jaar bij betrokken zijn. Dank John, dat je deze reis met mij hebt willen maken! We mochten veel met elkaar beleven en we zullen het er samen vast nog vaak over hebben. We namen zaterdag afscheid. John ging, ongetwijfeld met warme herinneringen, richting de kou …

 

Mijn weg ging alleen verder in de warmte, met (jawel) zo nu en dan een verkoeling van een tropische regenbui. De regentijd kondigt zich aan. Zondag was ik de gastspreker in een Evangelische Gemeente te Paramaribo. Op maandag deed ik wat klusjes voor mijn gastvrouw en we bezochten samen een paar mensen in de stad. Dinsdag ging ik met de auto richting Albina en in de middag stak ik de rivier over naar St.Laurent. In de avonduren is er in de omgeving van St.Laurent een Bijbelstudie in n van de geloofsgemeenschappen. Verder verwacht nog vele uren te besteden aan het ontruimen van de woning van de onlangs overleden broeder Henk Kreuger. Gisterenavond was ik weer in Suriname in het dorp Peto Ondro (nabij Moengo) voor een Bijbelstudie. Het centrale thema van de studies in deze adventstijd is: De Koning komt!

 

Hartelijke groet uit Albina,

 

Barend