Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
Nieuwste blog - Barend en Diny Bloem

Nieuwste blog

Week 2 (21 mei-27 mei)

vrijdag, 27 mei 2016 21:25:00

Aan de Franse zijde van de rivier was het ook goed om weer velen te ontmoeten. Broeder Henk Kreuger (91j.) was na een paar dagen ziekenhuis weer terug in zijn eenvoudige “schulp”. Hij wordt steeds meer afhankelijk van zorg.

Voor de zondagmorgen was ik uitgenodigd om te spreken in een (nog jonge) Baptistengemeente te St.Laurent. Daarnaast bezocht ik de broeders en zusters in een paar omliggende dorpen en maakte afspraken voor de komende weken.

Nu ben ik weer een paar dagen in Albina waar we ’s avonds, onder goede belangstelling, een studie volgen over “De Heilige Geest”. Straks ga ik weer naar St.Laurent. Vanavond ben ik op het indianendorp Prosperit voor “De nacht van gebed” van Open Doors.(Het is ca 60 jaar geleden dat Henk Kreuger samen met Anne van der Bijl reizen maakte naar Oost Europa).

A.s. zondag word ik verwacht in glise Chrtienne Evanglique (ECE) te St.Laurent.

Omdat ik in tegenstelling tot andere keren betrekkelijk kort van huis ben was ik niet van plan om ook naar het binnenland te gaan. Ik ontvang wel bijna dagelijks berichten uit dat gebied over een geestelijke strijd die er gaande is m.n. onder jonge mensen. Er wordt gebed gevraagd voor bevrijding en overwinning in de strijd …

Hartelijke groet,

Barend

Albina, 27 mei 2016

PS: A.s. donderdag hoopt onze zoon Henri ook deze kant op te komen ….