Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan
Nieuwste blog - Barend en Diny Bloem

Nieuwste blog

Week 1 (22 t/m 30 september)

zaterdag, 1 oktober 2016 16:12:00

Te laat om broeder Henk Kreuger nog in leven te ontmoeten, maar op tijd om veel te kunnen regelen met betrekking tot de begrafenis. Het is heel goed om hier te zijn tot steun voor de mensen die vele jaren rondom broeder Henk hebben gestaan. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen doen en zo ook op waardige wijze afscheid heb mogen nemen van Henk. Afgelopen zondag was er een herdenkingsdienst in de kerk en maandag vond na de kerkelijke ceremonie onder grote belangstelling de begrafenis plaats. Broeder Henk was in vele opzichten een bijzonder mens!

 

Ik had mijn reis voor drie weken geboekt. Er zijn nu nog twee weken te gaan. Deze weken zullen ongetwijfeld worden opgevuld door vele bezoeken en bijeenkomsten zoals ik dat gewend ben te doen. Omdat bij mijn laatste bezoek in mei/juni een reis naar het binnenland niet in de planning paste heb ik besloten om daar eind volgende week heen te gaan om dan de laatste dagen door te brengen voor mijn vertrek naar Nederland.

 

Hartelijk groet en zegen,

 

St.Laurent, 30 september 2016